Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Trädgård

Med våra produkter inom park och trädgård jobbar vi med Toro från Hako Ground & Garden och med Ferris från Maskinhandler Indköbsringen Sverige. Vi marknadsför  dessa maskiner och tillbehör från våra lokaler i Norrköping.

Toro väljs av proffsen för sin höga kvalitet och driftsäkerhet
och är ett utmärkt val för dig som söker det bästa. Säkert har du sett de stora, röda gräsklipparna på golfbanor och fotbollsplaner världen över. Den avancerade tekniken ligger också till grund för Toros modellprogram av mindre åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och gågräsklippare. Med en
kvalitetsgräsklippare från Toro håller du gräset grönare på din sida.       

Toros breda modellprogram av 1- och 2-stegs snöslungor gör att du alltid kan få en modell som passar dina behov, oavsett om det är på egna garageuppfarten du ska hålla rent eller om du ska använda snöslungan i ditt arbete. Vad du däremot aldrig kan kompromissa med är färgen. En Toro kommer alltid i rött.

Ferris Zero Turn gräsklippare tillverkas i USA och skiljer sig från mängden genom sin unika IS avfjädring, som skonar både chaufförens rygg, men även ökar livslängden på maskinen. Det ger större produktivitet och mer arbetsglädje samtidigt. MI (Maskinhandler Indkøbsringen) har importen av Ferris och var bl.a Först med att introducera Zero Turn begreppet i Sverige 2003. Ferris har tillverkat maskiner i mer än 100 år.

 

Klicka på loggorna och läs mer om respektive produkt!

Senast publicerad: 190117 | Powered by SiteSmart