Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Lediga jobb hos Häggbergs


 

Är du sugen på ett roligt och omväxlande jobb tillsammans med ett glatt gäng i ett växande företag. Just nu söker vi följande medarbetare:

Verkmästare till Norrköping
Du ansvarar för vår verkstad med 4 mekaniker. Du har lätt för att samarbeta med både kunder och arbetskamrater. Du fixar engelska i både text och tal. Branschkännedom är givetvis en merit.

Maskinsäljare till Norrköping
Vi söker dig som gillar att sälja och supporta till lantbrukskunder. Tjänsten är placerad i Norrköping vid vår anläggning på Butängen. Du kommer att jobba parallellt med vår nuvarande säljare Fredrik Nyström. Vi ser stor fördel i om du har bakgrund inom lantbruksnäringen och gärna ett maskinintresse.

Rekonditionerare
Vi söker en rekonditionerare till våra inbytta maskiner. Du ska tvätta och städa maskinerna. Vissa enklare reparationer som filterbyte och kontroll av lampor kan förekomma. Tjänsten innebär en del åkande då du kan få åka runt till alla våra anläggningar.

Mekaniker till Norrköping
Vi söker en mekaniker till vår anläggning i Norrköping. Du ska serva och reparera maskiner både på verkstad och i fält. Du bör kunna läsa och förstå teknisk engelska. Du arbetar ihop med 3 mekaniker och 1 verkmästare. Under högsäsong har vi beredskapsjour. Krav på B-körkort.

Är du intresserad av något av jobben  så kontakta  Rolf Häggberg. 0141-71191 eller på mail
rolf.haggberg@haggbergs.se

 

Senast publicerad: 170629 | Powered by SiteSmart