Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Välkommen till Häggbergs Traktor & Maskin


Häggbergs Traktor & Maskin AB är ett företag som bedriver försäljning, service och reparationer av lantbruksmaskiner. Vi representerar de kända märkena New Holland, Case-IH, OCH JCB m.fl. Häggbergs finns i Motala, Norrköping, Linköping, Gamleby,  Kristdala och Kisa.Ny verkmästare i Norrköping.

Vår mångåriga medarbetare Jens Gustavsson tar steget från verkstadsgolvet till verkmästarkontoret. Ni når Jens på telefon 011-100433.

Lediga jobb!

Mekaniker till Norrköping
Vi söker en mekaniker till vår anläggning i Norrköping. Du ska serva och reparera maskiner både på verkstad och i fält. Du bör kunna läsa och förstå teknisk engelska. Du arbetar ihop med 3 mekaniker och 1 verkmästare. Under högsäsong har vi beredskapsjour. Krav på B-körkort.

Maskinsäljare till Kristdala
Vi söker en säljare som vill vara med och utveckla verksamheten hos oss.Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga våra anläggningar och kommer att bli en viktig del i företagets fortsatta utveckling och expansion
Du har förankring och en bakgrund i branschen och ett gediget intresse för lantbruksmaskiner och lantbruk. Hos oss sätter vi kundens främsta i fokus och därför är det av största vikt att du är serviceinriktad och har god förmåga att skapa bra relationer med befintliga kunder så väl som nya kunder. Du behöver kunna arbeta självständigt, drivande och under ansvar.
Hos oss kommer du att ha stora utvecklingsmöjligheter då vi kontinuerligt erbjuder vidareutbildning.
Placeringsort i Kristdala och tjänsten är tillsvidare.Tillträde enligt överenskommelse.

För mer info om jobben, ring till Rolf Häggberg 0141-71190


Sänd dina ansökningar senast 2017-07-15 till:

Häggbergs Traktor & Maskin AB
Brunnebyvägen 9
591 95  MOTALA

 

Läs mer här!

 
Senast publicerad: 171017 | Powered by SiteSmart