Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Välkommen till Häggbergs Traktor & Maskin


Häggbergs Traktor & Maskin AB är ett företag som bedriver försäljning, service och reparationer av lantbruksmaskiner. Vi representerar de kända märkena New Holland, Case-IH, OCH JCB m.fl. Häggbergs finns i Motala, Norrköping, Linköping, Gamleby,  Björnhult och Kisa.
Lyckade grötkvällar!

Vi hade några väldigt lyckade och välbesökta grötkvällar på våra avdelningar. Vi passade även på att inviga våra nya lokaler i Björnhult. Vi vill tacka alla som gjorde grötkvällarna och invigningen till så lyckade tillställningar

Ny säljare i Björnhult.

Vi har anställt en ny säljare till vårt kontor i Björnhult. Vi hälsar Peter Isaksson välkommen till oss. Ni träffar Peter på telefon 0491-465152 eller mobiltelefon 072-4008211.

 

Ny medarbetare i Motala.

Vår mångåriga medarbetare Helene Fabian har beslutat att gå vidare i livet och slutar sin anställning hos oss. Vi har därför anställt Liza Gidlund på vår ekonomiavdelning i Motala. Vi önskar Helene lycka till i framtiden och hälsar Liza välkommen till oss.


Ny säljare i Norrköping

Vi har anställt en ny säljare till vårt kontor i Norrköping. Vi hälsar Magnus Forsell välkommen till oss. Ni träffar Magnus på telefon 011-100436 eller mobiltelefon 070-3780712.

 
Senast publicerad: 171221 | Powered by SiteSmart