Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Välkommen till Häggbergs Traktor & Maskin


Häggbergs Traktor & Maskin AB är ett företag som bedriver försäljning, service och reparationer av lantbruksmaskiner. Vi representerar de kända märkena New Holland, Case-IH, OCH JCB m.fl. Häggbergs finns i Motala, Norrköping, Linköping, Gamleby,  Kristdala och Kisa.


Telefonjour för skörd!

Telefonjour för skördemaskiner i helgen sköts från våra kontor i Norrköping och Motala.

Telefontider:
Lördag: 09.00 - 15.00
Söndag: 09.00 - 14.00
Telefon:
Norrköping: 011-100430
Motala: 0141-71190


Vid eventuell utryckning debiteras 1000:- exkl. moms


 

Lediga jobb!

Verkmästare till Norrköping
Du ansvarar för vår verkstad med 4 mekaniker. Du har lätt för att samarbeta med både kunder och arbetskamrater. Du fixar engelska i både text och tal. Branschkännedom är givetvis en merit.

Maskinsäljare till Norrköping
Vi söker dig som gillar att sälja och supporta till lantbrukskunder. Tjänsten är placerad i Norrköping vid vår anläggning på Butängen. Du kommer att jobba parallellt med vår nuvarande säljare Fredrik Nyström. Vi ser stor fördel i om du har bakgrund inom lantbruksnäringen och gärna ett maskinintresse.

Mekaniker till Norrköping
Vi söker en mekaniker till vår anläggning i Norrköping. Du ska serva och reparera maskiner både på verkstad och i fält. Du bör kunna läsa och förstå teknisk engelska. Du arbetar ihop med 3 mekaniker och 1 verkmästare. Under högsäsong har vi beredskapsjour. Krav på B-körkort.

Maskinsäljare till Kristdala
Vi söker en säljare som vill vara med och utveckla verksamheten hos oss.Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga våra anläggningar och kommer att bli en viktig del i företagets fortsatta utveckling och expansion
Du har förankring och en bakgrund i branschen och ett gediget intresse för lantbruksmaskiner och lantbruk. Hos oss sätter vi kundens främsta i fokus och därför är det av största vikt att du är serviceinriktad och har god förmåga att skapa bra relationer med befintliga kunder så väl som nya kunder. Du behöver kunna arbeta självständigt, drivande och under ansvar.
Hos oss kommer du att ha stora utvecklingsmöjligheter då vi kontinuerligt erbjuder vidareutbildning.
Placeringsort i Kristdala och tjänsten är tillsvidare.Tillträde enligt överenskommelse.

För mer info om jobben, ring till Rolf Häggberg 0141-71190


Sänd dina ansökningar senast 2017-07-15 till:

Häggbergs Traktor & Maskin AB
Brunnebyvägen 9
591 95  MOTALA

 

Läs mer här!

 
Senast publicerad: 170911 | Powered by SiteSmart